Megyei hírek

Székesfehérvár a Bregyó Szabadidő Központban rendezte meg majálisát, ahol a MASZSZ-hoz tartozó 6 szakszervezet és a PSZ székesfehérvári városi szervezete képviseltette magát. A jó hangulatról a képek árulkodnak!

Tovább

 

„Unatkozom” – ha nincs figyelem, a fegyelem is lazul.  A Pedagógusok Szakszervezetének Fejér megyei elnöke, Jámbor Ferencné arról beszélt a Feol portálnak: neki is említik olykor a kollégák, hogy egyre nehezebb a gyerekekkel. Ő azonban csakis azt az utat tartja járhatónak, hogy a diák számára érdekessé kell tenni az órát. A pedagógusnak olyan személyiségnek kell lennie, aki tud hatni a gyerekekre. Az állandó fegyelmezésnél pedig jobb eszköz lehet a szeretet, az odafordulás a diák felé.

Tovább

 

A Székesfehérvári Foglalkoztatási Fórum  munkájában vesz részt küldöttként Jámbor Ferencné, a PSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke.

Tovább

 

A PSZ Fejér Megyei Szervezete Nyugdíjas Tagozatának tagjaival találkozott Cser-Palkovics András polgármester 2017. március 23-án Székesfehérváron, a Bory Jenő Általános Iskolában. A baráti beszélgetés indítójaként Jámbor Ferencné, a PSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke a Nyugdíjas Tagozat életéről (2003-2016) képeket vetített le. A régi és közeli emlékek felidézése, személyes élmények megosztása még közelebb hozta egymáshoz a város vezetőjét és a nyugdíjasokat. Nézze meg a képeket!

Tovább

 

A 9 évfolyamos iskola tervéről a PSZ járási titkára, Pap Jánosné beszélt 2017. március 16-án.

Tovább

 

A PSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetének értekezletén részt vett a helyi tv. Nyilatkozott Szabó Zsuzsa alelnök és Miklósi István megyei elnök is 2017. március 13-án.

Tovább

 

A PSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke, Miklósi István szintén a 9 évfolyamos iskoláról mondott véleményt 2017. március 10-én.

Tovább