Találkozó az államtitkárral

A köznevelésért felelős államtitkár, Czunyiné dr. Bertalan Judit kinevezése óta első alkalommal fogadta a Pedagógusok Szakszervezetének elnökét, Galló Istvánnét. A találkozót - amelyet a PSZ korábban kezdeményezett - 2014. október 30-án tartották a minisztériumban.

Hír24 - "Bezárul egy világ a diákok előtt"

A Pedagógusok Szakszervezete is tiltakozik az internetadó terve ellen. Az indokokról Galló Istvánné elnök a Hír24 Televízió Híradójának nyilatkozott. Link a videotárhoz!

Balog Zoltán miniszterrel tárgyalt az Oktatási Internacionálé főtitkára, Fred van Leeuwen

A magyarországi köznevelési rendszer helyzetéről tájékozódott Fred van Leeuwen, az Oktatási Internacionálé főtitkára, aki a Pedagógusok Szakszervezete elnökének meghívására érkezett kétnapos budapesti látogatásra.

A PSZ közleménye az "Internetadóról"

A Pedagógusok Szakszervezete a leghatározottabban tiltakozik az internet-szolgáltatás tervezett megadóztatása ellen!
A Pedagógusok Szakszervezete felhívja a figyelmet arra, hogy ez az intézkedés súlyosan veszélyezteti a köznevelés egész rendszerének a működését, korlátozza az információs szabadságot, a tanítás szabadságát, a tanuláshoz való jogot
Szavazólap az internetadóról
Szavazás eredménye

A PSZ elnökének levele Hanesz Józsefnek, a KLIK megbízott elnökéhez

A Pedagógusok Szakszervezete figyelemfelhívó és tájékoztatást kérő levele a KLIK elnökéhez a társadalombiztosítási járulékok fizetéséről.

A PSZ elnökének levele Czunyiné dr. Bertalan Juditnak

A Pedagógusok Szakszervezete törvénymódosítási kezdeményezése a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörökben foglalkoztatott közalkalmazottak pótlékrendszerének ügyében.

Czunyiné dr. Bertalan Judit Államtitkár Asszony levele Galló Istvánnénak

 

A PSZ elnökének levele az emberi erõforrások miniszteréhez

 

MEGŐRIZNI, MEGVÉDENI program

 

PSZ XXIII. KONGRESSZUSI KÖZLEMÉNY

A Pedagógusok Szakszervezete azt szorgalmazza, hogy mielőbb kezdődjenek tárgyalások a kormánnyal a köznevelés átszervezéséről, a szakképzés átalakításáról és az ágazat jövő évi finanszírozásával kapcsolatos elképzelésekről.

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára