Üdvözöljük a Pedagógusok Szakszervezete honlapján!


98 éve az érdekvédelem szolgálatában

Elnöki köszöntő


Az elnöki köszöntő elolvasásához kattintson ide!

 

Tisztelt honlap látogatók! A bal oldali menüsor jelenleg átalakítás alatt van! Köszönjük türelmét!

 

Nálunk történt

A Pedagógusok Szakszervezete Országos Vezetőségének közleménye a PSZ előtt álló feladatokról

2016, június 29 - 15:47, Közlemények

Értékelje a cikket
  Átlag: 5 (szavazat)

A PSZ egyenrangú partnerként kíván együttműködni azokkal a szakszervezetekkel, szakmai és civil szervezetekkel, amelyek célul tűzték ki a köznevelés rendszerének átalakítását.                                   

Tovább

Felhívás pedagógusokhoz: az egészségügyért is ki kell állni!

2016, június 29 - 11:06, Közlemények

Értékelje a cikket
  Átlag: 4 (szavazat)

A Magyarország a Magyar Egészségügyért Civil Társaság július 1-jén 18 órától tartja demonstrációját Budapesten, a Kossuth téren. A Pedagógusok Szakszervezete kéri, hogy a pedagógusok jelenlétükkel fejezzék ki szolidaritásukat az egészségügyért.           

Tovább

Lapszemle június 24.

2016, június 24 - 12:18, Lapszemle

Értékelje a cikket
  Átlag: 4.5 (szavazat)

Lapszemlénkben olvashat arról, hogy a köznevelésért felelős helyettes államtitkár levelet írt iskolaigazgatóknak, pedagógusoknak. Az abban foglaltak túlnyomó többségét ígéretként értékeli a pedagógusok sztrájkbizottsága. Követelik, a kormány térjen vissza a tárgyalóasztalhoz.     

Tovább

A sztrájkbizottsági követelések metamorfózisa

2016, június 23 - 15:11, Közlemények

Értékelje a cikket
  Átlag: 4 (szavazat)

Az alábbiakban olvasható a Pedagógusok Sztrájkbizottságának közleménye arról a levélről, amelyet a köznevelésért felelős helyettes államtitkár írt iskolaigazgatóknak, pedagógusoknak:                               

Tovább

Szükség van a felvételire a középiskolákban?

2016, június 23 - 08:43, Közszereplések

Értékelje a cikket
  Átlag: 4 (szavazat)

Az elmúlt tíz év legrosszabb felvételijét írták a diákok - ennek kapcsán vetette fel Szüdi János volt államtitkár, hogy egyáltalán szükség van-e központi írásbeli felvételire? A PSZ oktatási szakértője a HírTV Magyarország élőben c. műsorának nyilatkozott 2016. június 22-én.   

Tovább

Nagy a bizonytalanság a szakképzés átalakítása miatt

2016, június 22 - 11:08, Közszereplések

Értékelje a cikket
  Átlag: 5 (szavazat)

A szakképzés átalakítása miatt nagy a bizonytalanság, nem jellemző a kiszámíthatóság, tervezhetőség. Nem tudható, hogy az átalakítás miként hat a pedagógusok létszámára, a foglalkoztatásra - mondta Galló Istvánné, a PSZ elnöke az EchoTV Híróra című műsorában 2016. június 21-én

Tovább

Oldalak

 

Korábbi állásfoglalásainkat, közleményeinket, híreinket a Reflektor menüből választhatja ki.

 

Megújult a PSZ-tagoknak szóló Vodafone-flotta!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a PSZ és a Vodafone megújított szerződése alapján a PSZ-tagok számára sokkal kedvezőbb, 5. sz. tarifa lépett életbe. (A PSZ-5 tarifa a kizárólag PSZ-tagok számára fenntartott zárt oldalunkon megtekinthető.) Az új tarifába történő átlépéshez be kell fáradni egy Vodafone-üzletbe, érvényes PSZ-tagkártyával/tagkönyvvel, flottaigazolással meg lehet kötni az új szerződést. Nem kell kivárni, amíg az előző, 4. sz. flotta hűségideje lejár. Az új tarifa többek között tartalmazza a hazai mobilszolgáltatók közül egyedül a Vodafone-nál bevezetett EU-roamingot (uniós országokban is hazai percdíjas hívás!), valamint beépített adatopciót.További felvilágosításért, flottaigazolásért és az aktuális akciókkal kapcsolatban forduljanak a megyei PSZ-vezetőkhöz, akik a Vodafone megyei ügyfélmenedzserei segítségével minden információt megadnak.