MEGŐRIZNI, MEGVÉDENI program

 

PSZ XXIII. KONGRESSZUSI KÖZLEMÉNY

A Pedagógusok Szakszervezete azt szorgalmazza, hogy mielőbb kezdődjenek tárgyalások a kormánnyal a köznevelés átszervezéséről, a szakképzés átalakításáról és az ágazat jövő évi finanszírozásával kapcsolatos elképzelésekről.

Október 10-e: a Tanárok Éjszakája

Pénteken rendezik meg a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében a Tanárok Éjszakáját, amelyen felhívják a pedagógusok figyelmét a múzeumok oktatást segítő programjaira.

A Pedagógusok Szakszervezetének közleménye a Pedagógusok Világnapjára

Az Education International (EI), az oktatási ágazatban működő szakszervezetek legnagyobb föderatív szervezete, a Pedagógusok Világnapjára megfogalmazta a 2015 utáni időszak legfőbb célkitűzését: Minden gyerek járjon iskolába, és mindegyikük részesüljön minőségi oktatásban!

A legfontosabb civil

Ajánlunk olvasnivalót: Tanács István szegedi újságíró cikkét, amely a Népszabadságban jelent meg 2014. szeptember 29-én. Olyan szempontból elemez, amelyet érdemes átgondolni!

Tanévnyitót tartott Szombathelyen a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke

Szombathely - A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke, Galló Istvánné csütörtök délután tanévnyitó értekezletet tartott Szombathelyen a Vállalkozói központ nagytermében. A mintegy harminc pedagógus előtt megtartott beszédében ismertette a tavalyi év erőfeszítéseit és az idei év feladatait.

Bérek és szakképzés - Tanévnyitó értekezletet tartott a szakszervezet

Zalaegerszeg - Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke tanévnyitó értekezletet tartott a tömörülés egerszegi irodájában.

Nyilvános fórum a közoktatásban dolgozó munkavállalók számára

A PSZ Bács-Kiskun megyei szervezete „MERT VELED IS MEGTÖRTÉNHET!” címmel nyilvános fórumot hirdet minden, a közoktatásban dolgozó munkavállaló számára.

Kapcsolódó dokumentumok:

A SZEF Ügyvivő Testületének közleménye

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ügyvivő Testülete (SZEF ÜT) 2014. szeptember 11-13 között értekezletet tartott, amelyen megvitatta a SZEF és tagszakszervezetei szempontjából legfontosabb őszi feladatokat.

Folytatódik a tiltakozás Miskolcon

2014. szeptember 12­-én a Kazinczy Ferenc Általános Iskola előtt tartottak tiltakozást Dávid Enikő megbízott igazgató kinevezése ellen. A Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Miskolc­-Tapolcai Tagiskolája szeptember 19­-én vonulásos demonstrációt szervez.

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára