Műsorajánló: tanévzáró interjú a Klubrádióban

A nevelést-oktatást segítő, valamint az egyéb munkakörökben dolgozók egyszeri, béren felüli juttatásáról, a szakképzés átalakításáról, a kilenc évfolyamos általános iskola tervéről is szó lesz a Klubrádió Rakott című műsorában 2015. július 6-án, hétfőn. A műsor vendége Galló Istvánné, a PSZ elnöke.
Az élő stúdióbeszélgetés 21 órakor kezdődik.

Raoul Wallenberg Szakközépiskola: köszönet a PSZ-nek

Köszönő levelet kapott a Pedagógusok Szakszervezete a Raoul Wallenberg Szakközépiskolától, amely a tiltakozások hatására “megmenekült.”

Gyógypedagógusok, figyelem!

A PSZ gyógypedagógiai tagozata 2015 áprilisában tartott országos értekezletére sok kérdés érkezett írásban.

Külföldi állásajánlat magyar pedagógusoknak

Pedagógusokat keres az EMMI a brüsszeli és luxemburgi Európai Iskolák magyar szekciójába!

Pedagógusnapi kitüntetések

Eötvös József-emlékérmeket és elnöki elismeréseket adott át a PSZ elnöke, Galló Istvánné a szakszervezet pedagógusnapi ünnepségén 2015. június 11-én.

Elismerést adott át a PSZ Encs városának

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) Encs Város Önkormányzatának a nevelési-oktatási intézmények fenntartása  érdekében kifejtett eredményes tevékenységének elismeréseként Eötvös József-emlékplakettet adományozott.
(forrás: encs.hu)

A PSZ nyílt levele a települési önkormányzatok képviselő-testületeihez, polgármestereihez

A Pedagógusok Szakszervezete több alkalommal felhívta a döntéshozók figyelmét arra, hogy a köznevelési intézményekben folyó pedagógiai tevékenység megszervezése veszélybe kerülhet annak következtében, hogy a feladatellátásban közreműködők javadalmazása eltérő szempontok és eltérő rendszer alapján történik.

A PSZ közleménye az e-portfólió feltöltésének elmulasztásáról

A Pedagógusok Szakszervezetének határozott álláspontja, hogy az OH által kiállított tanúsítványhoz hátrányos munkáltatói intézkedés, így a foglalkoztatási jogviszony megszüntetése, visszaminősítés nem társulhat.

Ülést tartott a PSZ Országos Vezetősége 2015. június elsején

Ülést tartott a PSZ Országos Vezetősége 2015. június elsején a budapesti székházban. Napirenden szerepelt a felkészülés a SZEF következő kongresszusára - a testület jelölteket állított különféle tisztségekre.

Portfóliókészítés lépésről lépésre

Szeretne hatékony segítséget kapni portfóliója elkészítéséhez és feltöltéséhez, valamint a minősítési eljárásra való felkészüléshez? Hasznosnak találná, ha személyre szóló tanácsokat kaphatna, miközben el sem kell mozdulnia számítógépe mellől?
Portfóliókészítés lépésről lépésre tanároknak, tanítóknak című online szakmai segédanyagunkkal mindez lehetséges!

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára