A PSZ közleménye az "Internetadóról"

A Pedagógusok Szakszervezete a leghatározottabban tiltakozik az internet-szolgáltatás tervezett megadóztatása ellen!
A Pedagógusok Szakszervezete felhívja a figyelmet arra, hogy ez az intézkedés súlyosan veszélyezteti a köznevelés egész rendszerének a működését, korlátozza az információs szabadságot, a tanítás szabadságát, a tanuláshoz való jogot
Szavazólap az internetadóról
Szavazás eredménye

A PSZ elnökének levele Hanesz Józsefnek, a KLIK megbízott elnökéhez

A Pedagógusok Szakszervezete figyelemfelhívó és tájékoztatást kérő levele a KLIK elnökéhez a társadalombiztosítási járulékok fizetéséről.

A PSZ elnökének levele Czunyiné dr. Bertalan Juditnak

A Pedagógusok Szakszervezete törvénymódosítási kezdeményezése a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörökben foglalkoztatott közalkalmazottak pótlékrendszerének ügyében.

Czunyiné dr. Bertalan Judit Államtitkár Asszony levele Galló Istvánnénak

 

A PSZ elnökének levele az emberi erõforrások miniszteréhez

 

MEGŐRIZNI, MEGVÉDENI program

 

PSZ XXIII. KONGRESSZUSI KÖZLEMÉNY

A Pedagógusok Szakszervezete azt szorgalmazza, hogy mielőbb kezdődjenek tárgyalások a kormánnyal a köznevelés átszervezéséről, a szakképzés átalakításáról és az ágazat jövő évi finanszírozásával kapcsolatos elképzelésekről.

Október 10-e: a Tanárok Éjszakája

Pénteken rendezik meg a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében a Tanárok Éjszakáját, amelyen felhívják a pedagógusok figyelmét a múzeumok oktatást segítő programjaira.

A Pedagógusok Szakszervezetének közleménye a Pedagógusok Világnapjára

Az Education International (EI), az oktatási ágazatban működő szakszervezetek legnagyobb föderatív szervezete, a Pedagógusok Világnapjára megfogalmazta a 2015 utáni időszak legfőbb célkitűzését: Minden gyerek járjon iskolába, és mindegyikük részesüljön minőségi oktatásban!

A legfontosabb civil

Ajánlunk olvasnivalót: Tanács István szegedi újságíró cikkét, amely a Népszabadságban jelent meg 2014. szeptember 29-én. Olyan szempontból elemez, amelyet érdemes átgondolni!

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára