Üdvözöljük a Pedagógusok Szakszervezete honlapján!


98 éve az érdekvédelem szolgálatában

Elnöki köszöntő


Az elnöki köszöntő elolvasásához kattintson ide!

 

Tisztelt honlap látogató! A bal oldali menüsor jelenleg átalakítás alatt van! Köszönjük türelmét!

 

Nálunk történt

Lapszemle július 22.

2016, július 22 - 11:07, Lapszemle

Értékelje a cikket
  Átlag: 5 (szavazat)

Kíváncsi arra, hogy mit piszkál a kormány pár héttel a tanévkezdés előtt, hogy ezentúl Klik lesz-e a Klik, hogy mennyit keresne az Egyesült Arab Emírségekben, vagy, hogy ki szakértette a hibáktól hemzsegő történelem tankönyvet? Olvassa el e heti lapszemlénket.                 

Tovább

Lényegében semmi sem változik az oktatásban

2016, július 22 - 11:01, Közszereplések

Értékelje a cikket
  Átlag: 4.5 (szavazat)

Tankönyvek, tantervek, igazgatói jogkörök: az államtitkár bejelentéseivel igyekszik elkerülni az őszre várható parázs vitákat - mondta Szüdi János, a PSZ oktatási szakértője az ATV Start c. műsorában 2016. július 22-én.                         

Tovább

Bizonytalanság és kapkodás

2016, július 21 - 09:52, Közszereplések

Értékelje a cikket
  Átlag: 4 (szavazat)

A kormány érezte, hogy a tavaszi elégedetlenségi hullám miatt valamit tennie kell az oktatásban, de kapkodás és bizonytalanság jellemzi a tanévkezdést - mondta Galló Istvánné, a PSZ elnöke a Civil Rádiónak 2016. július 21-én.                       

Tovább

Hosszabb ideje törvényt sért a KLIK

2016, július 19 - 09:57, Közszereplések

Értékelje a cikket
  Átlag: 5 (szavazat)

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ hosszabb ideje törvényt sért, mert az 5 millió forintot meghaladó szerződéseit nem hozza nyilvánosságra, ez pedig törvényi előírás lenne. Ezzel kapcsolatban mondta el véleményét Galló Istvánné, a PSZ elnöke a Klub Rádió – Reggeli Gyors című műsorában.  

Tovább

Emelik az oktatást segítők bérét

2016, július 18 - 10:07, Közszereplések

Értékelje a cikket
  Átlag: 5 (szavazat)

A Pedagógusok Sztrájkbizottsága kezdeményezte a kormánnyal történő tárgyalásokat, hogy mindenki kapjon "béremelést", aki nem tartozik a pedagógus előmeneteli rendszer hatálya alá. Szüdi János, a PSZ szakértője nyilatkozott 2016.07.15-én az RTL Klub híradójának. Nézze meg a videót!       

Tovább

Lapszemle július 15.

2016, július 15 - 09:31, Lapszemle

Értékelje a cikket
  Átlag: 4 (szavazat)

Még mindig nem ismerik a történelem tanárok azt a könyvet, melyből a 12-es diákokat kellene tanítani szeptembertől, milyenek a remények és az esélyek az oktatásban, mi az a jó ötlet az oktatásban, amit sajnálatosan elrontottak, hogy változik a cafetéria – minderről, és még sok érdekességről olvashatnak heti lapszemlénkben.  

Tovább

Oldalak

 

Korábbi állásfoglalásainkat, közleményeinket, híreinket a Reflektor menüből választhatja ki.

 

Megújult a PSZ-tagoknak szóló Vodafone-flotta!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a PSZ és a Vodafone megújított szerződése alapján a PSZ-tagok számára sokkal kedvezőbb, 5. sz. tarifa lépett életbe. (A PSZ-5 tarifa a kizárólag PSZ-tagok számára fenntartott zárt oldalunkon megtekinthető.) Az új tarifába történő átlépéshez be kell fáradni egy Vodafone-üzletbe, érvényes PSZ-tagkártyával/tagkönyvvel, flottaigazolással meg lehet kötni az új szerződést. Nem kell kivárni, amíg az előző, 4. sz. flotta hűségideje lejár. Az új tarifa többek között tartalmazza a hazai mobilszolgáltatók közül egyedül a Vodafone-nál bevezetett EU-roamingot (uniós országokban is hazai percdíjas hívás!), valamint beépített adatopciót.További felvilágosításért, flottaigazolásért és az aktuális akciókkal kapcsolatban forduljanak a megyei PSZ-vezetőkhöz, akik a Vodafone megyei ügyfélmenedzserei segítségével minden információt megadnak.