Szolidaritási nyilatkozat

A Pedagógusok Szakszervezete egyetért a Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság céljaival és támogatja követeléseit!
Fotó: Origo

Lánchíd Rádió - Legalább 100 milliárd hiányzik a Klik működéséhez

Hiába terveztek jövőre az állami költségvetésben több pénzt az állami intézményfenntartó működéséhez, a Klik megalakulása óta forráshiányos. Ezért írt a minap nyílt levelet országgyűlési képviselőknek a Pedagógusok Szakszervezete. Erről is nyilatkozott a Lánchíd Rádió reggeli műsorának Galló Istvánné, a PSZ elnöke 2015. május 26-án.

Pedagógus-életpályamodell a gyermekvédelmi szakellátási intézményekben és a javítóintézetben

  A PSZ tagjai számára hozzáférhető zárt felületen tájékoztatást találnak a pedagógus életpálya-modellel összefüggő jogi szabályozásról a gyermekvédelem területén

Megerősítette a kormány a 2013-ban pedagógus szakszervezetekkel kötött megállapodást

 

XVI. ORSZÁGOS PEDAGÓGUS-TENISZVERSENY

A Balatonalmádi Tenisz Klub és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) immár tizenhatodik alkalommal rendezi meg az Országos Pedagógus Teniszbajnokságot.

Szolidaritási nyilatkozat

A PSZ egyetért az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség céljaival és támogatja követeléseiket!
Fotó: egeszsegkalauz.hu, MTI

A PSZ közleménye a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola elhelyezéséről

 

PSZ: Mi a baj a kecskeméti igazgatóval?

A Pedagógusok Szakszervezete megdöbbenéssel értesült arról, hogy a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatójának intézményvezetői megbízását nem támogatta a helyi önkormányzat fideszes többsége.

Nagygyűlés és majális

A Pedagógusok Szakszervezetének tagjai is részt vettek azon a nagygyűlésen, amelyet a szakszervezetek és civilek szerveztek 2015. május elsején. A tömeg a Városligeti Fasorban felállított színpadról hallgatta a felszólalókat, köztük Varga Andrea védőnőt, Gulyás Balázst, az internetadó elleni tiltakozó megmozdulás szervezőjét, Kordás Lászlót, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökét.
A tüntetők ezt követően - zászlókkal, léggömbökkel, transzparensekkel - a Városligetbe vonultak, ahol megkezdődött a majális.
Nézze meg képgalériánkat!

Ülést tartott a PSZ országos vezetősége

Ülést tartott a PSZ országos vezetősége 2015. április 27-én a budapesti székházban. Napirenden szerepelt az EMMI-vel zajló tárgyalás a nevelést-oktatást segítő és a technikai-adminisztratív dolgozók béren felüli juttatásáról, a szakképzés átalakításáról - erről Galló Istvánné, a PSZ elnöke adott tájékoztatást. Szó volt a Pedagógusok Szakszervezete szövetségi politikájáról is. Ez utóbbi téma lesz az érdekvédelmi szervezet július elejére tervezett kongresszusán is.

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára