Portfóliókészítés lépésről lépésre

Szeretne hatékony segítséget kapni portfóliója elkészítéséhez és feltöltéséhez, valamint a minősítési eljárásra való felkészüléshez? Hasznosnak találná, ha személyre szóló tanácsokat kaphatna, miközben el sem kell mozdulnia számítógépe mellől?
Portfóliókészítés lépésről lépésre tanároknak, tanítóknak című online szakmai segédanyagunkkal mindez lehetséges!

Szolidaritási nyilatkozat

A Pedagógusok Szakszervezete egyetért a Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság céljaival és támogatja követeléseit!
Fotó: Origo

Lánchíd Rádió - Legalább 100 milliárd hiányzik a Klik működéséhez

Hiába terveztek jövőre az állami költségvetésben több pénzt az állami intézményfenntartó működéséhez, a Klik megalakulása óta forráshiányos. Ezért írt a minap nyílt levelet országgyűlési képviselőknek a Pedagógusok Szakszervezete. Erről is nyilatkozott a Lánchíd Rádió reggeli műsorának Galló Istvánné, a PSZ elnöke 2015. május 26-án.

Pedagógus-életpályamodell a gyermekvédelmi szakellátási intézményekben és a javítóintézetben

  A PSZ tagjai számára hozzáférhető zárt felületen tájékoztatást találnak a pedagógus életpálya-modellel összefüggő jogi szabályozásról a gyermekvédelem területén

Megerősítette a kormány a 2013-ban pedagógus szakszervezetekkel kötött megállapodást

 

XVI. ORSZÁGOS PEDAGÓGUS-TENISZVERSENY

A Balatonalmádi Tenisz Klub és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) immár tizenhatodik alkalommal rendezi meg az Országos Pedagógus Teniszbajnokságot.

Szolidaritási nyilatkozat

A PSZ egyetért az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség céljaival és támogatja követeléseiket!
Fotó: egeszsegkalauz.hu, MTI

A PSZ közleménye a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola elhelyezéséről

 

PSZ: Mi a baj a kecskeméti igazgatóval?

A Pedagógusok Szakszervezete megdöbbenéssel értesült arról, hogy a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatójának intézményvezetői megbízását nem támogatta a helyi önkormányzat fideszes többsége.

Nagygyűlés és majális

A Pedagógusok Szakszervezetének tagjai is részt vettek azon a nagygyűlésen, amelyet a szakszervezetek és civilek szerveztek 2015. május elsején. A tömeg a Városligeti Fasorban felállított színpadról hallgatta a felszólalókat, köztük Varga Andrea védőnőt, Gulyás Balázst, az internetadó elleni tiltakozó megmozdulás szervezőjét, Kordás Lászlót, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökét.
A tüntetők ezt követően - zászlókkal, léggömbökkel, transzparensekkel - a Városligetbe vonultak, ahol megkezdődött a majális.
Nézze meg képgalériánkat!

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára