HírTV - Kiegészítenék a sztrájkbizottsági megállapodást

Havi 15 ezer forintos pluszjuttatásban rendezné a pedagógus végzettséggel nem rendelkező iskolai dolgozók bérét a Pedagógusok Szakszervezete.Link a videotárhoz!

Parlament TV - Beszélgetés+

Január 23-án a Parlament TV Beszélgetés+ című műsorának vendége volt Galló Istvánné. Link a videotárhoz!

M1 - Az ESTE

Január 23-án az M1 Az ESTE című műsorának vendége volt Galló Istvánné. Link a videotárhoz!

InfoRádió - Nem mindig valósult meg a sztrájkbizottsági megállapodás

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a kormány - ígéretéhez híven - jogszabályban rögzítette a szakszervezetek elvárásait a sztrájkbizottsági megállapodás alapján, a gyakorlatban azonban ez nem mindig valósult meg. Letölthető hanganyag!

A KÖZNEVELÉS VÁLTOZÁSAI III.

A KÖZNEVELÉS VÁLTOZÁSAI II.

 

A KÖZNEVELÉS VÁLTOZÁSAI I.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A MATHEIDESZ MÁRIA MINŐSÉGI DÍJ (MMMD DÍJ) ELNYERÉSÉRE

Az alapítóról elnevezett Minőségi Díjat Matheidesz Mária hozta létre a nyelvtanulás elősegítése céljából. Az MMM Díjat kezelő kuratórium a minőségdíjat évente két külön kategóriában ítéli oda az idegen nyelvet oktató tanároknak, illetve a nyelvtanuló diákoknak.

Felnőtt félelem, rossz bánásmód

Bár a gyermekeket érintő jogszabályok szintjén Magyarország abszolút az élvonalba tartozik, mégis a magyar gyerekek ismerik legkevésbé a jogaikat Európában. – Cikk ismertető a Pedagógusok Lapja 2015/01-es számából.

Az Alapítvány és Magániskolák Egyesületének (AME) Nyilatkozata

Az AME nyilatkozata a 2015. évi Költségvetési törvény tervezetéről, mely a nem állami és nem egyházi fenntartású közoktatási intézmények állami támogatását – egy ennek ellentmondó ígéret ellenére - 75%-ára kívánja csökkenteni.

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára