RTL Klub - Kiket véd a pedagógusok etikai kódexe?

Szeptember 19-én az RTL Klub Minden reggel című műsorának vendége volt Galló Istvánné. A beszélgetés témája a pedagógusok etikai kódexe. Link a videotárhoz!

Pannon TV - Híradó

Szeptember 18-án a Pannnon TV Híradó című műsorának nyilatkozott Galló Istvánné, a PSZ elnöke, a szakszervezet megyei tanévnyitó értekezlete kapcsán. Link a videotárhoz!

A szakszervezet elnöke rossz könyvekről, éhes gyerekekről

Székesfehérvár - A Pedagógusok Szakszervezete Fejér Megyei Titkárok Tanácsának tagjai tartották értekezletüket kedden a megyeszékhelyen.

Nyilvános fórum a közoktatásban dolgozó munkavállalók számára

A PSZ Bács-Kiskun megyei szervezete „MERT VELED IS MEGTÖRTÉNHET!” címmel nyilvános fórumot hirdet minden, a közoktatásban dologóz munkavállaló számára.

Kapcsolódó dokumentumok:

A SZEF Ügyvivő Testületének közleménye

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ügyvivő Testülete (SZEF ÜT) 2014. szeptember 11-13 között értekezletet tartott, amelyen megvitatta a SZEF és tagszakszervezetei szempontjából legfontosabb őszi feladatokat.

Folytatódik a tiltakozás Miskolcon

2014. szeptember 12­-én a Kazinczy Ferenc Általános Iskola előtt tartottak tiltakozást Dávid Enikő megbízott igazgató kinevezése ellen. A Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Miskolc­-Tapolcai Tagiskolája szeptember 19­-én vonulásos demonstrációt szervez.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Államtitkárságának tanévkezdést támogató szakmai anyaga a 2014/2015. tanévre

 

 

Szolidaritási demonstráció

Országos Pedagógus Teniszbajnokság

2014. július 4-6. között megrendezett Országos Pedagógus Teniszbajnokság eredményei

A Pedagógusok Szakszervezetének állásfoglalása a Nemzeti Pedagógus Kar Alapszabályának tervezetérõl

 

 

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára