Bajai TV - Híradó

“Mert veled is megtörténhet” címmel fórumot hirdetett a PSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete minden közoktatásban dolgozó munkavállaló számára, hogy felhívja a figyelmet az érdekképviselet fontosságára. A fórumot 2014. szeptember 22-én tartották Baján, ott forgatott a Bajai Televízió Híradója. Link a videotárhoz!

Nyilvános fórum a közoktatásban dolgozó munkavállalók számára

A PSZ Bács-Kiskun megyei szervezete „MERT VELED IS MEGTÖRTÉNHET!” címmel nyilvános fórumot hirdet minden, a közoktatásban dologóz munkavállaló számára.

Kapcsolódó dokumentumok:

A SZEF Ügyvivő Testületének közleménye

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ügyvivő Testülete (SZEF ÜT) 2014. szeptember 11-13 között értekezletet tartott, amelyen megvitatta a SZEF és tagszakszervezetei szempontjából legfontosabb őszi feladatokat.

Folytatódik a tiltakozás Miskolcon

2014. szeptember 12­-én a Kazinczy Ferenc Általános Iskola előtt tartottak tiltakozást Dávid Enikő megbízott igazgató kinevezése ellen. A Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Miskolc­-Tapolcai Tagiskolája szeptember 19­-én vonulásos demonstrációt szervez.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Államtitkárságának tanévkezdést támogató szakmai anyaga a 2014/2015. tanévre

 

 

Szolidaritási demonstráció

Országos Pedagógus Teniszbajnokság

2014. július 4-6. között megrendezett Országos Pedagógus Teniszbajnokság eredményei

A Pedagógusok Szakszervezetének állásfoglalása a Nemzeti Pedagógus Kar Alapszabályának tervezetérõl

 

 

A magyar reklámszövetség reklámetikai bizottságához fordult a PSZ

A Pedagógusok Szakszervezete reklámetikai eljárást kezdeményezett a pedagógus társadalom lejáratására alkalmas reklám készítõjével szemben. A Pedagógusok Szakszervezete a hirdetés ellen közleményben is tiltakozott.

A Pedagógusok Szakszervezetének  közleménye a szakma becsületének megsértésérõl

 

 

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára