A PSZ XXIV. Kongresszusa 2015. július 3-án és 4-én tartotta ülését Szolnokon

A PSZ XXIV. Kongresszusa 2015. július 3-án és 4-én tartotta ülését Szolnokon.

Műsorajánló: tanévzáró interjú a Klubrádióban

A nevelést-oktatást segítő, valamint az egyéb munkakörökben dolgozók egyszeri, béren felüli juttatásáról, a szakképzés átalakításáról, a kilenc évfolyamos általános iskola tervéről is szó lesz a Klubrádió Rakott című műsorában 2015. július 6-án, hétfőn. A műsor vendége Galló Istvánné, a PSZ elnöke.
Az élő stúdióbeszélgetés 21 órakor kezdődik.

Raoul Wallenberg Szakközépiskola: köszönet a PSZ-nek

Köszönő levelet kapott a Pedagógusok Szakszervezete a Raoul Wallenberg Szakközépiskolától, amely a tiltakozások hatására “megmenekült.”

Gyógypedagógusok, figyelem!

A PSZ gyógypedagógiai tagozata 2015 áprilisában tartott országos értekezletére sok kérdés érkezett írásban.

Külföldi állásajánlat magyar pedagógusoknak

Pedagógusokat keres az EMMI a brüsszeli és luxemburgi Európai Iskolák magyar szekciójába!

Pedagógusnapi kitüntetések

Eötvös József-emlékérmeket és elnöki elismeréseket adott át a PSZ elnöke, Galló Istvánné a szakszervezet pedagógusnapi ünnepségén 2015. június 11-én.

Elismerést adott át a PSZ Encs városának

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) Encs Város Önkormányzatának a nevelési-oktatási intézmények fenntartása  érdekében kifejtett eredményes tevékenységének elismeréseként Eötvös József-emlékplakettet adományozott.
(forrás: encs.hu)

A PSZ nyílt levele a települési önkormányzatok képviselő-testületeihez, polgármestereihez

A Pedagógusok Szakszervezete több alkalommal felhívta a döntéshozók figyelmét arra, hogy a köznevelési intézményekben folyó pedagógiai tevékenység megszervezése veszélybe kerülhet annak következtében, hogy a feladatellátásban közreműködők javadalmazása eltérő szempontok és eltérő rendszer alapján történik.

A PSZ közleménye az e-portfólió feltöltésének elmulasztásáról

A Pedagógusok Szakszervezetének határozott álláspontja, hogy az OH által kiállított tanúsítványhoz hátrányos munkáltatói intézkedés, így a foglalkoztatási jogviszony megszüntetése, visszaminősítés nem társulhat.

Ülést tartott a PSZ Országos Vezetősége 2015. június elsején

Ülést tartott a PSZ Országos Vezetősége 2015. június elsején a budapesti székházban. Napirenden szerepelt a felkészülés a SZEF következő kongresszusára - a testület jelölteket állított különféle tisztségekre.

Oldalak

Feliratkozás Pedagógusok Szakszervezete RSS csatornájára